Afis pentru Paste editabil online

Afis pentru Paste editabil online
EDITEAZA ONLINE
Intotdeauna in perioada Pastelui ne dorim sa fim mai buni. Iata un mod in care putem sa ii impulsionam si pe ceilalti sa faca asta. Acest afis pentru Paste editabil online face cunoscut oamenilor faptul ca exista un loc in care pot sa-si bucure privirea si sufletul si de ce nu, sa transforme acesta bucurie intr-un gest frumos, caritabil.
Oul incondeiat este un simbol al Pastelui. In designul acestui afis s-au folosit extrem de putine elemente, dar e tot ce trebuie si e destul!
Personalizati acest afis – folositi platforma de editare online Tonomatograph si introduceti in creatia dumneavoastra elemente noi (un logo, alte imagini, un alt text). Alegeti din miile de elemente grafice continute de biblioteca de imagini ceea ce vi se pare potrivit pentru creatia dumneavoastra si dati o atingere personala acestui afis pentru Paste editabil online. Puteti sa schimbati culoarea fundalului; puteti sa folositi un alt font de litera caruia sa-i modificati pozitia, culoarea sau dimensiunea; puteti sa introduceti alte elemente la dimensiunea dorita si sa le pozitionati altfel. Puteti sa faceti aproape orice!
Folosind acest afis pentru Paste editabil online, le veti aminti oamenilor ca acum e un moment in care isi pot bucura lor si altora, sufletul.
2018-03-27T15:30:19+00:00