Creeaza o diploma online gratis cu Tonomatograph2018-10-16T13:31:19+00:00

Premiaza-ti invingatorii.

Creeaza o diploma online gratis cu Tonomatograph

diploma online gratis
diploma online gratis creata online
model diploma online gratis
modele diploma online gratis
creator diploma online gratis
diploma online gratis creata cu Tonomatograph
EDITEAZA ACUM UN CERTIFICAT SAU O DIPLOMA CU TONOMATOGRAPH
Inmanarea unei diplome sau a unui certificat, sunt dovada recunoasterii performantei obtinute in urma unui efort sustinut. Premiati-va invingatorii cu o diploma sau un certificat – se vor simtii apreciati si respectati.
Acum puteti sa creati un certificat sau o diploma online gratis accesand sabloanele editabile Tonomatograph. Va ajuta – nu va faceti probleme cu editarea acestor materiale de la zero. Gasiti o paleta larga de idei pentru a marca evenimentul dorit.
Sunt layouturi editabile pentru diplome pe care le puteti da in cadrul companiei dumneavoastra, diplome pentru activitati scolare si extrascolare, pentru incheierea unor cursuri, pentru absolvire sau premierea unor concursuri si multe altele. Posibilitatile de personalizare sunt numeroase.
VIZUALIZEAZA TOATE SABLOANELE

Afla despre cum poti crea o sigla online gratis in cateva minute

creare sigle online gratis

Doar 6 pasi trebuie urmati pentru a crea o diploma online gratis cu Tonomatograph

 • Acceseaza www.tonomatograph.com pentru a-ti face cont de utilizator. E gratuit  iar procesul de inregistrare dureaza 1 minut
 • Mergi la sectiunea ”Diploma & Certificate”, alege un sablon editabil si deschide-l pentru a-l edita
 • Introdu propriile texte, schimba fonturile, culorile sau imaginea de fundal, modifica pozitia elementelor si marimea acestora
 • Incarca propriile imagini si/sau logo-ul companiei
 • Salveaza diploma creata de tine in propriul lightbox
 • Acceseaza-ti lightbox-ul si descarca-ti diploma in format PDF pentru print si in format PNG pentru mediul online
In mai putin de 5 minute puteti avea un certificat sau o diploma online gratis in format A4.
Alegeti modelul dorit si personalizati-l. Puteti incarca elementele grafice dorite de dumneavoastra sau va puteti inspira din biblioteca Tonomatograph. Modificati pozitia elementelor, schimbati fundalul, schimbati culoarea textului, alegeti fontul de litera considerat de dumneavoastra ca fiind potrivit – aveti la dispozitie mii de elemente.
La final, salvati certificatul sa diploma creata in propriul lightbox si descarcati layout-ul in format PDF 300 dpi (cu o rezolutie foarte buna) sau in format PNG 96 dpi pentru publicare in mediul online.
Certificatul sau diploma online gratis create de dumneavoastra vor arata minunat printate si inramate.
Succcesul celor dragi noua si bucuria pe care o simtim atunci cand reusesc in incercarile lor, ne motiveaza si ne fac sa dorim sa “oprim timpul”. Fara indoiala, veti fideliza angajatii, partenerii sau cursantii si ii veti impulsiona sa participe si la urmatorul eveniment.
Creati o diploma online gratis. Acum!

Intrebari Frecvente

Pot sa reeditez diploma dupa ce o salvez?2017-06-23T08:36:03+00:00
Poti reedita diploma salvata, de cate ori doresti. Certificatele sau diplomele salvate, apar in lightbox-ul tau. De acolo le poti deschide si reedita.
Cati bani trebuie sa platesc pentru a creea o diploma cu Tonomatograph?2017-06-23T08:26:31+00:00
Multe dintre sabloanele editabile pentru certificate si diplome, sunt gratuite. Poti alege si sabloane editabile pe care sa le reeditezi, pentru doar 2 Euro (TVA inclus) / sablon. Pentru acest cost vei avea acces la o baza de date cu elemente grafice premium, pe care le vei putea utiliza in editarea sablonului tau de diplome. In rest nu exista alte costuri pentru a realiza certificate si diplome cu Tonomatograph.

 

Pot sa personalizez diploma asa cum doresc?2017-06-23T08:23:39+00:00
Sigur ca poti. Incarcarea de imagini personalizate in continutul sablonului de diplome si certificate, este gratuita. Poti incarca in sablonul tau, imagini in format .jpg si .png (cu transparenta), fisierele nu trebuie sa depaseasca 5 MB fiecare.

  Ca alternativa, ne poti urmarii pe   Facebook   &   Pinterest
  sau te poti delecta cu una dintre ilustratiile noastre
  ilustratie matograph studio

  Creeaza chiar acum o diploma online gratis cu ajutorul creatorului de diplome si certificate online Tonomatograph. Mult spor la creativitate!