Cum comand?

Pasul 1: Completati formularul de comanda atasat serviciului, atasati arhiva cu informatiile si elementele grafice necesare executiei materialului grafic si trimiteti cererea de comanda.
Pasul 2: Achizitionati serviciul utilizand metoda de plata online (PAYPAL)
Pasul 3: Dupa confirmarea platii in termen de doua zile lucratoare veti primi materialul grafic solicitat pe e-mail in format PDF pentru previzualizare.
Pasul 4: Aveti la dispozitie un numar de 2 revizii ce pot fi aplicate materialului grafic primit. Aceste revizii se refera doar la eventuale corecturi pe text, repozitionari sau redimensionari de elemente grafice existente, modificari cromatice.
Pasul 5: Veti primii materialul grafic in forma finala special pregatit pentru tipar, si pentru distribuire in mediul online.

Formular comanda executie poster

 

Executia de materiale grafice este un serviciu care se supune urmatorilor termeni si conditii:

 1. Trebuie sa fi utilizator inregistrat pe matograph.com;
 2. Trebuie sa completezi formularul de comanda atasat fiecarui tip de serviciu si sa-l trimiti cu toate datele completate. La formular trebuie sa atasezi o arhiva cu fisiere care vor contine toate elemntele componente ale materialului grafic pe care-l vom edita;
 3. Vei primi pe adresa de e-mail un raspuns de validare a cererii tale – aceasta validare va trebui analizata si vei primi un raspuns in maxim 24 ore de la trimiterea cererii.
 4. Daca datele trimise sunt complete si validate, poti achizitiona serviciul utilizand metoda de plata implementata pe site. La cerere poti plati si prin virament bancar .
 5. Din momentul confirmarii platii, in maxim 2 zile lucratoare vei primi pe e-mail o prima varianta grafica ce include elementele trimise de tine.
 6. In urmatoarele 3 zile lucratoare vei avea la dispozitie 2 revizii pe continutul materialului grafic ( la nivel de text, pozitionari, redimensionari si culori ) avand la baza materialele grafice primite initial, astfel vei primii materialul grafic editat final in maxim 5 zile lucratoare.
 7. ATENTIE! acesta nu este un serviciu de creeatie grafica – este doar un serviciu de machetare grafica (DTP) realizat pe baza materialelor trimise de tine.

  Ataseaza arhiva cu toate elementele grafice ce vor compune posterul: fisier cu textele, logo, imagini, elemente grafice etc. Arhiva va fi de tip zip sau rar si nu trebuie sa depaseasca 15MB

  [recaptcha]

  Sunt de acord cu Termenii si Conditiile pentru serviciile de executie materiale grafice

   

  Achizitioneaza serviciul