Creeaza flyere a5 absolut gratuit2018-10-16T13:35:32+00:00

Impresioneaza-ti clientii cu cele mai frumoase flyere a5 create cu Tonomatograph.

flyere a5
modele flyere online
model pliant
modele pliant download gratis
pliante editabile online
creare pliante online
EDITEAZA ACUM UN FLYER FORMAT A5
Fie ca detii un mic magazin, o agentie de turism ori un cabinet de avocatura, de acum poti beneficia de sabloane editabile pentru a crea flyere a5  DL sau cu o forma regulata (patrat),  utile in orice activitate sau domeniu profesional. Tonomatograph iti pune la dispozitie sabloane editabile cu un design profesional, cu teme care acopera majoritatea domeniilor de activitate. Alege exact sablonul care se potriveste afacerii tale si creeaza-ti flyerul dorit in doar cateva minute.
model pliant
model pliant
model pliant
model pliant
model pliant
model pliant
EDITEAZA ACUM UN FLYER FORMAT DL
Personalizeaza-ti flyerul cu logo-ul companiei tale si cu propriile imagini. Adauga propriul text, alege fonturile si culorile sau insereaza elemente grafice direct din baza de date Tonomatograph.
pliante online
creare pliant online
flyer editabil online
model pliant download online
model pliant online
editare pliant gratis
EDITEAZA ACUM UN FLYER FORMAT PATRAT
Cu Tonomatograph poti sa creezi flyere a5 (148×210 mm), forma regulata patrat (150×150 mm) si DL (100×210 mm). Toate tipodimensiunile se pot edita fata/verso.
La final, flyerul tau va arata minunat. Fie ca il printezi la inalta rezolutie sau il distribui in mediul online, impactul va fi senzational. Chiar merita sa incerci!

Iata pasii ce trebuiesc urmati pentru a crea flyere a5 sau de alte dimensiuni, cu Tonomatograph

  • Acceseaza www.tonomatograph.com pentru a-ti face cont de utilizator. E gratuit iar procesul de inregistrare dureaza 1 minut
  • mergi la una din sectiunile „A5 flyer” , ” square flyer” sau ” DL flyer”, alege un sablon editabil si deschide-l pentru a-l edita
  • Introdu propriile texte, schimba fonturile, culorile sau imaginea de fundal, modifica pozitia elementelor si marimea acestora
  • Incarca propriile imagini si/sau logo-ul companiei
  • Salveaza flyerul creat de tine in propriul lightbox
  • Acceseaza-ti lightbox-ul si descarca-ti flyerul in format PDF, simplu sau cu bleed+cropmarks pentru print si in format PNG pentru mediul online
Creati flyere a5 memorabile, in cativa pasi simpli
1. Nu va costa nimic – Folositi sabloanele editabile, gratuite, pentru designul flyerului dumneavoastra.
Nu trebuie sa platiti un graphic designer, puteti sa o faceti chiar voi. Tonomatograph va ofera layouturi presetate care contin elemente grafice ce acopera o paleta larga de domenii, si care raspund vizual trendului actual.
2. Folositi o imagine sau un element care va defineste campania. Daca lucrati deja cu o imagine puternica din punct de vedere vizual, puteti sa o incarcati in contul dumneavoastra si sa o folositi sau puteti accesa biblioteca Tonomatograph, unde veti gasi mii de elemente care va vor inspira.
3. Personalizati
Incarcati logo-ul dumneavoastra si alegeti un font care va caracterizeaza. Schimbati culoarea fontului, dimensiunea si pozitia acestuia, modificati imaginea de fundal – puteti sa faceti toate aceste lucruri, personalizand layout-ul presetat.
4. Printati la o rezolutie foarte buna
Toate elementele Tonomatograph, folosite in designul dumneavoastra, au o rezolutie foarte buna. Puteti sa printati fisierul PDF sau sa descarcati layout-ul sub forma de fisier PNG pentru utilizare in mediul online.
Sunteti diferit, asa ca trebuie sa aratati diferit.
Sunteti pregatit pentru crearea unui design cu personalitate?
Indrazniti!

Intrebari frecvente

Pot sa reeditez flyerul dupa ce il salvez?2017-06-22T07:01:09+00:00

Poti reedita flyerul salvat, de cate ori doresti. Flyerele salvate, apar in lightbox-ul tau. De acolo le poti deschide si reedita.

Cati bani trebuie sa platesc pentru a crea un flyer cu Tonomatograph?2017-06-22T07:03:38+00:00

Multe dintre sabloanele editabile pentru flyere, sunt gratuite. Toate tipodimensiunile sunt editabile fata/verso. Poti alege si sabloane editabile pe care sa le reeditezi, pentru doar 2 Euro (TVA inclus) / sablon. Pentru acest cost vei avea acces la o baza de date cu elemente grafice premium, pe care le vei putea utiliza in editarea sablonului tau de flyer. In rest nu exista alte costuri pentru a realiza flyere cu Tonomatograph.

    ca alternativa, ne poti urmarii pe    Facebook    &    Pinterest
    sau te poti delecta cu una dintre ilustratiile noastre