Invitatie pentru Festivalul incondeierii oualor editabila online

Invitatie pentru Festivalul incondeierii oualor editabila online
EDITEAZA ONLINE
Oul incondeiat este un simbol al Pastelui. E o adevara bucurie sa-l privesti si da-l daruiesti!
Pastele e un moment special peste an, in care trebuie sa fim mai buni si in care ne dorim sa fim langa oamenii care impartasesc aceleasi semnimente cu noi. Iata un model de invitatie pentru Festivalul incondeierii oualor editabila online, cu ajutorul caruia puteti sa le faceti cunoscut oamenilor ca acum, exista un loc in care pot sa-si bucure sufletul si sa impartaseasca bucurie si fericire cu ceilalti. Aceste sentimente se pot transforma in gesturi caritabile.
Personalizati aceasta invitatie pentru Festivalul incondeierii oualor editabila online, folosind platforma de editare Tonomatograph. Acum puteti sa-i dati o atingere personala – puteti sa introduceti in grafica dumneavoastra elemente noi (un logo, un text nou, imagini noi). Gasiti in biblioteca de imagini, mii de elemente pe care le puteti folosi – puteti sa schimbati fundalul; puteti sa folositi un alt font de litera, caruia sa-i modificati culoarea, dimensiunea sau pozitia; puteti sa redimensionati sau repozitionati elementele grafice. Puteti sa faceti aproape orice!
Personalizand acest model de invitatie pentru Festivalul incondeierii oualor editabila online, creat intr-un format presetat, special proiectat pentru principalele retele media, puteti printr-un simplu click sa va faceti cunoscute sentimentele si sa-i impulsionati pe oameni sa fie alaturi de dumneavoastra.
2018-03-27T15:43:02+00:00