Model de afis pentru Paste

Model de afis pentru Paste
EDITEAZA ONLINE
Tuturor ne place ca de Paste sa fim langa oamenii dragi si langa cei cu care impartasim aceleasi sentimente. Iata un model de afis pentru Paste care ne cheama sa fim impreuna. Fie ca ne punem in valoare un talent sau ne alaturam celor care il ridica la nivel de arta, un festival a carei tema e incondeierea oualor, va bucura intotdeauna sufletul nostru si cu siguranta ne va face mai buni.
Dati o atingere personala acestui model de afis pentru Paste. Folosind platforma de editare online Tonomatograph, puteti introduce si alte informatii (un logo, un alt text, imagini noi). In biblioteca de imagini veti gasi mii de elemente grafice pe care le puteti folosi in layout-ul dumneavoastra. Deasementa, puteti sa alegeti un alt font de litera careia sa-i modificati culoarea, dimensiunea sau pozitia. Puteti sa schimbati fundalul sau puteti sa introduceti elemente noi. Aveti atat de multe optiuni!
Folosind acest model de afis pentru Paste, le veti face cunoscut oamenilor faptul ca ii doriti aproape – si le veti bucura sufletul.
2018-03-27T15:24:11+00:00