Model de banner pentru reducerile de Paste

Model de banner pentru reducerile de Paste
EDITEAZA ONLINE
Pastele e un moment special al anului. In aceasta perioada merita sa va faceti cunoscuta oferta. Iata un model de banner pentru reducerile de Paste, care va ajuta sa faceti asta. Design-ul contine elemente caracteristice perioadei Pastelui si primaverii. Fiind elemente florale, acest model de banner poate fi folosit cu succes indiferent de oferta pe care o aveti – oferte de produse sau servicii.
Elementul grafic principal care domina in design, este textul ce indica reducerea. S-a folosit un font de litera clar si curat, ceea ce ajuta la transmiterea instantanee a informatiei dorite: reducere de 50%!
Personalizati acest model de banner pentru reducerile de Paste. Folosind platforma de editare online Tonomatograph puteti sa introduceti elemente noi (logo, date de contact, imagini noi); puteti sa schimbati textul, sa legeti un alt font de litera, sa-i schimbati culoarea, pozitia sau dimensiunea. Deasemenea, in biblioteca de imagini aveti la dispozitie mii de elemente grafice pe care le puteti folosi in design-ul creat de dumneavoastra. Aveti atat de multe optiuni!
Folositi acest model de banner pentru reducerile de Paste si apropiati-va clientii.
2018-03-27T14:44:34+00:00