Modele de carti de vizita2018-10-16T13:41:06+00:00

Inspira-te din multitudinea de modele de carti de vizita

Carti de vizita online gratis – accesand Tonomatograph.com

modele de carti de vizita
carti de vizita online
modele carti de vizita
carti de vizita editabile online
carti de vizita modele
carti de vizita modele
EDITEAZA ACUM O CARTE DE VIZITA FORMAT ORIZONTAL
Cu ajutorul colectiei de sabloane editabile de modele de carti de vizita Tonomatograph, veti descoperii un design care sa se potriveasca personalitatii dumneavoastra. Cu ajutorul platformei de editare, puteti foarte usor sa creati ceea ce doriti.
E simplu!
Puteti sa creati modele de carti de vizita editabile online pentru afacerea dumneavoastra, fara a fi nevoie sa angajati un graphic designer. Crearea de carti de vizita in Tonomatograph nu necesita experienta sau cunostinte in domeniul graphic design-ului. Alegeti unul dintre frumoasele sabloane editabile si incepeti sa-l editati. Este gratuit si dureaza cateva minute pana ce veti avea cele mai minunate carti de vizita, facute chiar de dumneavoastra! Fiti inspirati de resursele grafice puse la dispozitie de Matograph Studio.
carti vizita editabile online
editor online carti de vizita
program editare carti de vizita
modele gratuite de carti de vizita
editor online carti de vizita
creator carti vizita
EDITEAZA ACUM O CARTE DE VIZITA FORMAT VERTICAL
Toate aceste modele de carti de vizita din biblioteca Tonomatograph, sunt atat de usor de realizat si personalizat! Puteti alege fundaluri, imagini, iconuri si ilustratii din colectia de elemente grafice – apoi începeti să le personalizati incarcand si adaugand informatiile dorite de dumneavoastra (logo, nume, date de contact). In cele din urma, puteti descarca designul complet, ca fișier PDF simplu sau gata pregatit pentru print ( cu ghizi de taiere + bleed) sau în format PNG pentru publicare online.
In timp ce atat de multe lucruri sunt online azi, e important sa nu uitati baza de la care au pornit toate – printarea. Azi exista posibilitatea sa transmiteti online toate informatiile despre dumneavoastra, dar sa dati fizic cuiva o carte de vizita, sa-i faceti cunoscut portofoliul dumneavoastra, intr-o mapa, sa trimiteti o scrisoare cu antet personalizata, poate fi extrem de personal, chiar memorabil – si ramane la fel de important ca orice conexiune digitala.
Accesati Tonomatograph. Veti fi inspirat!

Doar 6 pasi trebuie urmati pentru a crea modele de carti de vizita editabile online cu Tonomatograph

 • Acceseaza www.tonomatograph.com pentru a-ti face cont de utilizator. E gratuit  iar procesul de inregistrare dureaza 1 minut
 • mergi la una din sectiunile ” horizontal business cards” sau ” vertical business cards”, alege un sablon editabil si deschide-l pentru a-l edita
 • Introdu propriile texte, schimba fonturile, culorile sau imaginea de fundal, modifica pozitia elementelor si marimea acestora
 • Incarca propriile imagini si/sau logo-ul companiei
 • Salveaza cartea de vizita creata de tine in propriul lightbox
 • Acceseaza-ti lightbox-ul si descarca-ti cartea de vizita in format PDF simplu sau cu bleed+cropmarks pentru print si in format PNG pentru mediul online

Intrebari frecvente

Cum pot printa cartea de vizita creata cu Tonomatograph2017-06-21T14:06:05+00:00
Daca ai nevoie de cateva exemplare, poti sa o printezi pe imprimanta de acasa. Descarca PDF -ul care contine cropi de taiere si printeaza-l pe un carton special pentru imprimanta. Iti recomandam sa imparti cartonul format A4 in 4 formate A6 (105 x 148 mm) pentru eficienta vei printa pe format A6. Daca ai o carte de vizita fata / verso, printezi intai pe o fata, dupa care intorci cartonul in imprimanta si printezi si cealalta fata – nu uita sa bifezi optiunea de centrare in pagina din meniul de printare. La final tai cartea de vizita la format ( urmaresti ghizii de taiere) folosind o rigla si un cutter.
Daca ai nevoie de multe exemplare, iti recomandam sa mergi la un centru de printare digitala. Trebuie sa te duci cu PDF-ul cu cropmarks+bleed. Il  pui pe un stick de memorie sau il trimiti pe mail. Centrele de printare digitala detin softuri de impozare pentru a putea aseza automat mai multe carti de vizita pe o coala.
Pot sa-mi personalizez cartea de vizita cu logo-ul companiei?2016-11-26T17:20:41+00:00
Sigur ca poti. Incarcarea de imagini personalizate in continutul sablonului de carte de vizita este gratuita. Poti incarca in sablonul tau de carte de vizita imagini in format .jpg si .png (cu transparenta), fisierele nu trebuie sa depaseasca 5 MB fiecare.
Cati bani trebuie sa platesc pentru a creea carti de vizita cu Tonomatograph2016-11-26T17:12:30+00:00
Multe dintre sabloanele predesenate pentru carti de vizita sunt gratuite. Se pot alege insa si sabloane predesenate pe care le poti reedita pentru 2 Euro (TVA inclus) / sablon. Pentru aceast cost vei avea acces la o baza de date cu elemente grafice premium, pe care le vei putea utiliza in editarea sablonului tau de carte de vizita. In rest nu exista alte costuri pentru a realiza carti de vizita cu Tonomatograph
Pot sa reeditez cartea de vizita dupa ce o salvez?2016-11-26T16:44:12+00:00
Poti reedita o carte de vizita salvata de cate ori doresti. Cartile de vizita salvate apar in lightbox-ul tau. De acolo le poti deschide si reedita.

  ca alternativa, ne poti urmarii pe    Facebook   &   Pinterest
  sau te poti delecta cu una dintre ilustratiile noastre
  ilustratie matograph studio