Oferte de Halloween

Oferte de Halloween
EDITEAZA ONLINE
E vremea sa faceti cunoscut pachetul de oferte de Halloween pe cate il aveti. Template-ul alaturat a fost gandit pentru utilizare in mediul online – posteaza-l pe reteaua sociala des utilizata pentru promovarea unor oferte si campanii.
Formatul patrat, linia moderna in care sunt desenate elementele grafice, acuratetea si impactul pe care il are grafica, fac din acest layout o alegere buna pentru promovarea ofertei dumneavoastra.
Personalizati!
Introduceti in creatia dumneavoastra elemente noi – logo, imagini, texte. Accesand biblioteca Tonomatograph puteti sa schimbati fundalul, sa folositi alte fonturi de litera, sa adaugati si alte elemente grafice caracteristice Halloween-ului, sa le modificati culoarea, pozitia sau dimensiunea. Aveti atat de multe optiuni!
Rapiditatea si finetea cu care puteti sa pozitionati orice element sau text in grafica nou creata, va vor ajuta sa castigati timp.
In doar cateava minute puteti sa va faceti cunoscut pachetul de oferte de Halloween. Personalizati template-ul alaturat si printr-un simplu click incarcati-l pe reteaua social media preferata.
2018-10-10T15:18:27+00:00