Cum sa faci prezentari care sa convinga si sa inspire.

prezentari
CREEAZA O PREZENTARE HD CHIAR ACUM
Sustineti proiectul pe care l-ati gandit cu ajutorul unor prezentari elegante si bine concepute.
De ce conteaza asta?
Simplu, pentru ca va doriti ca publicul dumneavoastra sa fie atent la ideea in care credeti si pentru care ati muncit atat de mult.
Multi dintre noi cunoastem presiunea la care suntem supusi in timpul unei prezentari. E important sa ne tinem publicul atent si sa-l ghidam catre ceea ce dorim.
Acum puteti sa creati prezentari intr-o structura coerenta, in asa fel incat sa va prezentati proiectul, profesional, in fata colegilor sau chiar in cadrul unei conferinte.
prezentari editabile online
Sabloanele editabile Tonomatograph, va ghideaza si va sustin in realizarea unor prezentari – sunt create la dimensiunea si raportul necesar proiectiilor pe ecranele din salile de sedinte sau conferinte. Layoutul final creat de dumneavoastra poate fi folosit si la afisarea pe propriul monitor sau pentru printare.
creeare prezentari editabile online
modele prezentari editabile online
sabloane editabile prezentari
Lucrand pe sabloane editabile, designul realizat va fi bine organizat si ideea bine structurata. Aveti la dispozitie mii de elemente in biblioteca de imagini Tonomatograph. Puteti de asemenea sa va incarcati imagini proprii sau orice elemente pe care le considerati utile.
Folosind sabloanele editabile, puteti mentine o unitate de ansamblu in prezentari – imaginile de fundal, culorile, fontul de litera, pozitionarea elementelor si raportul dintre ele, pozitionarea logoului, vor urma aceleasi reguli pe tot parcursul prezentarii.
Repetitia generata de folosirea sabloanelor va mai poate ajuta sa va tineti publicul atent – faceti asta incluzand/strecurand anumite detalii care vor arata ceea ce urmeaza sa prezentati.
Creati prezentari cu un continut si o imagine grafica coerenta, prezentari care vor impresiona orice public.
Accesati Tonomatograph. Munca va fi mai usoara!
ACCESEAZA ACUM

Doar 6 pasi trebuie urmati pentru a crea prezentari HD cu Tonomatograph

  • Acceseaza www.tonomatograph.com pentru a-ti face cont de utilizator. E gratuit  iar procesul de inregistrare dureaza 1 minut
  • mergi la sectiuniunea ”Full HD Presentation”, alege un sablon editabil si deschide-l pentru a-l edita
  • Introdu propriile texte, schimba fonturile, culorile sau imaginea de fundal, modifica pozitia elementelor si marimea acestora
  • Incarca propriile imagini si/sau logo-ul companiei
  • Salveaza prezentarea creata de tine in propriul lightbox
  • Acceseaza-ti lightbox-ul si descarca-ti prezentarea in format PDF simplu sau cu bleed+cropmarks pentru print si in format PNG pentru mediul online

    Ca alternativa, ne poti urmarii pe    Facebook   &   Pinterest
    sau te poti delecta cu una dintre ilustratiile noastre