Loading...
servicii 2018-12-02T10:57:31+00:00
vezi template-urile de iarna

Descopera colectia de template-uri editabile online.

Iesi in evidenta cu ajutorul colectiei noastre de template-uri editabile online cu Tonomatograph – automatul de editare grafica online

Creeaza un logo in doar cateva minute.

Crearea unui logo pentru compania sau afacerea voastra va dura doar cateva minute. Alegeti unul din dintre sabloanele predefinite pentru logo-uri din colectia Tonomatograph si incepeti sa-l personalizati online. De acum, crearea unui logo va deveni o experienta placuta pentru fiecare dintre voi. Succes!

Editeaza online diplome si certificate.

Acum puteti sa creati un certificat sau o diploma online gratis accesand sabloanele editabile Tonomatograph. Nu va faceti probleme cu editarea acestor materiale de la zero. Gasiti o paleta larga de idei pentru a marca evenimentul dorit. 

O multitudine de modele de carti de vizita editabile online.

Puteti sa creati modele de carti de vizita editabile online pentru afacerea dumneavoastra, fara a fi nevoie sa angajati un graphic designer. Crearea de carti de vizita in Tonomatograph nu necesita experienta sau cunostinte in domeniul graphic design-ului. Alegeti unul dintre frumoasele sabloane editabile si incepeti sa-l editati. Este gratuit si dureaza cateva minute pana ce veti avea cele mai minunate carti de vizita, facute chiar de dumneavoastra!

Creeaza postere personalizate.

Va vom arata cum sa faceti acest lucru, oferindu-va sabloane editabile gratuite cu un design modern si de impact. Personalizati posterul folosind elemente grafice din colectia Tonomatograph.

Tonomatograph – Automatul de grafica online.

Poti crea propriile materiale grafice cu Tonomatograph. Alege tipul de material grafic dorit pentru a incepe editarea online.
editare grafica online
Creeaza Postari Grafice
Social media post
Facebook cover
Youtube thumbnail
Pinterest graphic
Email header
Twitter post
Facebook ad
Facebook event cover
Creeaza Documente si Prezentari
A4 presentation
Diploma & certificate
16:9 presentation
4K Wallpaper
Creeaza Materiale Marketing
Christmas card
A3 poster
Horizontal business card
Vertical business card
A5 flyer
Square flyer
DL flyer