Acceptarea termenilor:

Vă rugăm să citiți acești Termeni de utilizare cu atenție înainte de accesarea sau utilizarea continutului site-ului Matograph Studio.

SC Promodesign98 SRL, înregistrată în România: J40 / 11832/1998 RO11344212 este compania care detine, colectează și gestionează veniturile din vânzări de produse de pe acest site

Prin accesarea și achiziționarea unui produs de pe acest site vă confirmați că ați citit, înțeles și ati fost de acord cu termenii și condițiile descrise mai jos.

Matograph Studio (Site-ul) poate modifica Termenii de utilizare precum si alte orientări și reguli postate pe Site din când în când. Accesul dumneavoastră sau continuarea sau utilizarea Site-ului reprezintă acceptarea de către dumneavoastră a unor astfel de modificări. Accesul și utilizarea de către dvs. a site-ului va fi supusă versiunii curente a Termenilor de utilizare, postate pe site la momentul utilizarii. Vă rugăm să verificați în mod regulat link-ul „Termenii de utilizare”, situat in partea de jos a fiecărei pagini a site-ului matograph.com pentru a vedea termenii actuali. În cazul în care ați încălcat oricare dintre termenii de utilizare, licența dvs. pentru a accesa sau pentru a utiliza acest Site se va termina automat.

Accesarea continutului Matograph Studio

Trebuie să aveti varsta de 13 ani sau mai mult pentru a accesa conținutul site-ului MATOGRAPH STUDIO. În timpul accesarii site-ul nostru MATOGRAPH STUDIO sunteți de acord să respectati intocmai Termenii de utilizare și realizati faptul că acești termeni se aplică la orice utilizare a continutului site-ului MATOGRAPH STUDIO indiferent dacă sunteti sau nu sunteți un utilizator înregistrat.

A deveni un utilizator înregistrat

Atunci când deveniți un utilizator înregistrat puteti accesa conținutul site-ului nostru, care trebuie să fie utilizat în conformitate cu Licența Matograph Studio. Doar utilizatori reali, folosind detaliile reale ale acestora, se pot înregistra pe site-ul Matograph Studio.

Vârsta: Trebuie să fie de 18 ani sau mai mult pentru a putea deveni un utilizator înregistrat. Dacă aveti sub 18 ani, trebuie să utilizati contul unui părinte sau tutore legal, care are varsta de cel puțin 18 ani, numai cu permisiunea acestora, iar acestia vor fi responsabili pentru toate activitățile.

Responsabilitatea dumneavoastra: Promiteți că informațiile pe care le furnizati in procesul de inregistrare pe site-ul www.matograph.com sunt corecte și complete și că veți păstra informațiile de cont actualizate la zi (inclusiv o adresă de e-mail curentă). Contul dvs. de utilizator nu este transferabil. Sunteți responsabil pentru orice utilizare a continutului site-ului www.matograph.com, care are loc în legătură cu numele de utilizator și parola, astfel păstrați parola în siguranță și nu lăsați nici o altă persoană sa utilizeze numele de utilizator sau parola. Dacă vă dați seama că e vreo utilizare neautorizată a parolei sau orice încălcare a securității trebuie să ne anunțați imediat.

Cum descarc elementele grafice MATOGRAPH STUDIO

LICENTA: Când descărcați un elemnt grafic ca un utilizator înregistrat, înregistrați acel articol în contul dumneavoastra. După ce procedeul de checkout a fost indeplinit, vi se va acorda licenta de a utiliza acel element în conformitate cu acordul de licență Matograph Studio.

FARA DREPTURI DE PROPIETATE: Prin inregistrarea si descarcarea unui element grafic nu veti obtine si dreptul de propietate asupra acestuia. Veti obtine doar licența de a folosi acel element grafic. Elementele grafice sunt supuse unor termeni specifici de utilizare și de licenta Matograph Studio.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Toate imaginile și alte conținuturi de pe acest site (numite în mod colectiv „Conținut”), precum și selectarea și dispunerea conținutului, interfata grafica, template-uri de design grafic, elemente grafice și codul sursă sunt protejate de legea dreptului de autor și de proprietate intelectuală.

Orice utilizare neautorizată a oricărui conținut poate viola Termenii și condițiile de utilizare.

NEWSLETTER EMAIL

Site-ul Matograph Studio (www.matograph.com) comunica cu utilizatorii sai inregistrati folosind adresa acestora de e-mail. In acest sens sunteți de acord să primiți prin e-mail buletine ocazionale care conțin informații despre noutatile si produsele Matograph Studio.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Pentru a vă proteja confidențialitatea, nu vom distribui datele personale către terțe părți.
Matograph Studio va asigura ca pastreaza confidentialitatea datelor personale iar identitatea contului tau de utilizator iti este protejata. Matograph Studio cere doar informații prin care puteti fi identificat atunci când se utilizează produsele site-ului.
Ce colectăm?
– Vom colecta următoarele informații atunci când va inregistrati pentru a utiliza acest site
– Nume si Prenume
– O adresă de e-mail validă

Ce facem cu informațiile pe care le Colectam?
– Avem nevoie de aceste informatii, pur și simplu pentru a vă oferii produsele Matograf Studio, si in niciun caz pentru alt scop.

GARANTIE SI RASPUNDERE

OFERIM CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.MATOGRAPH.COM „CA ATARE”. NU OFERIM NICI O GARANȚIE EXPLICITA SAU IMPLICITA, CU PRIVIRE LA ORICE CONȚINUT DE PE SITE-UL WWW.MATOGRAPH.COM. INFORMATIILE, ELEMENTELE GRAFICE SAU ORICE DREPTURI SAU LICENTE OFERITE DE MATOGRAPH STUDIO PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI SAU WWW.MATOGRAPH.COM NU SUNT OFERITE CU GARANTIA CĂ ACESTEA VOR CORESPUNDE CERINTELOR DUMNEAVOASTRA SAU CA UTILIZAREA SITE-ULUI VA FI NEINTRERUPTA SAU NU VA CONTINE ERORI.

MATOGRAPH STUDIO NU VA FI RESPONSABIL FAȚĂ DE DVS. SAU PENTRU ORICE ALTA PERSOANA SAU PENTRU ORICE ENTITATE GENERALA, SI NU I SE V-A PUTEA APLICA PENALIZĂRI SAU DAUNE INDIRECTE SI ACCIDENTALE SAU DE ORICE ALTA NATURA.

Fara Rambursari

Spre deosebire de bunurile fizice, bunurile digitale pot fi duplicate. Odată ce o achiziție a fost făcută, este imposibil ca noi sa putem obtine toate copiile (cum ar fi fișierele digitale descărcate). Prin urmare, Matograph Studio nu acceptă restituiri, schimburi sau rambursari financiare pentru achizitiile de bunuri digitale puse in vanzare prin intermediul site-ului www.matograph.com.