Ziua Indragostitilor

In sfarsit, e Ziua Indragostitilor! Acum poti sa spui “te iubesc”, in multe feluri.

De Ziua Indragostitilor vrei sa-i spui “te iubesc”, si e greu s-o faci in cuvinte? Acum poti sa o faci in felul tau, avand la dispozitie o multime de idei, de layouturi presetate, care te vor inspira si te vor ajuta sa-i spui asta, intr-un fel memorabil.
E mai simplu decat crezi! Alege din biblioteca de imagini presetate create de Tonomatograph, designul care crezi ca te reprezinta, strecoara acele semne pe care doar voi le intelegeti si spune-i “te iubesc” inca odata, in felul tau.
Fa-o!
De Ziua Indragostitilor permite-i cuiva sa stie cat de mult inseamna pentru tine – transforma un simplu mesaj intr-un gest urias.
Chiar daca nu ai abilitati de designer, acum poti sa-i spui cu usurinta ceea ce simti. Pur si simplu, incepe prin a alege din multitudinea de idei oferite de Tonomatograph, ceea ce crezi ca te reprezinta si trimite un mesaj, o oferta, o invitatie sau creeaza chiar o diploma haioasa pentru acesta zi speciala.
Poti sa ii trimiti mesajul direct, asa cum e, sau poti sa-l personalizezi. Cu Tonomatograph e o traba simpla sa faci asta – unui model presetat, poti sa-i schimbi imaginea de fundal, fonturile, textele, poti sa modifici culorile si dimensiunile acestora, poti sa introduci in design imagini noi, etc. Ai atat de multe posibilitati.
Merita sa faci din Ziua Indragostitilor, o zi speciala!
Poti sa faci o postare grafica pe social media – ai la dispozitie formate presetate pentru acesta. Iata cateva idei:
Clientii loiali merita un tratatament special de Ziua Indragostitilor. Utilizati acest design creat cu Tonomatograph. Personalizati-l cu un logo, folositi oricate elemente doriti – aveti la dispozitie mii de elemente grafice in biblioteca Tonomatograph – si creati o imagine personalizata a ofertei pe care o aveti.
Banner reducere oferta de Sf Valentin
Banner reducere oferta de Sf Valentin
EDITEAZA ONLINE CU TONOMATOGRAPH
Azi, iubita sau iubitul tau merita o declaratie de dragoste speciala, venita din inima. Poti sa renunti la baloanele rosii si poeziile invechite si sa-i trimiti o singura imagine cu ajutorul careia ii vei spune atat de mult. Trimite-o asa cum e, sau poti sa o personalizezi – scrie mesajul dorit si trece numele tau.
banner cu mesaj de ziua indragostitilor
banner editabil cu mesaj de ziua indragostitilor
banner editabil online Sf Valentin
EDITEAZA ONLINE CU TONOMATOGRAPH
Se spune ca in dragoste nu esti niciodata sigur. Si daca pana acum nu ai fost sigur, de Ziua Indragostitilor e un moment foarte bun sa-i adresezi, direct, intrebarea..
banner mesaj ziua indragostitilor
EDITEAZA ONLINE CU TONOMATOGRAPH
banner mesaj ziua indragostitilor
EDITEAZA ONLINE CU TONOMATOGRAPH
Planificati o petrecere de Ziua Indragostitilor? Fie ca o veti organiza in cadrul companiei sau ii veti invita la un club, invitatiile de mai jos, create cu Tonomatograph, sunt exact de ceea ce aveti nevoie.
model invitatie editabila petrecere ziua indragostitilor
model invitatie petrecere ziua indragostitilor
model nvitatie petrecere Sf Valentin
model invitatie petrecere ziua indragostitilor
EDITEAZA ONLINE CU TONOMATOGRAPH
Cine spune ca de Ziua Indragostitilor nu poti sa fi ciudat? Premiaza-o! – da-i o diploma
model diploma editabila Sf Valentin
model diploma editabila Ziua Indragostitilor
EDITEAZA ONLINE CU TONOMATOGRAPH
De Ziua Indragostitilor, asezati langa flori, bomboane si sarutari, un mesaj venit din inima. Faceti acesta zi speciala folosind una din multele idei oferite de Tonomatograph – puteti sa personalizati designul pentru a se potrivi stilului dumneavoastra.
model banner oferta Ziua Indragostitilor
EDITEAZA ONLINE CU TONOMATOGRAPH
Utilizand platforma de editare online Tonomatograph, dati mesajului dumneavaostra o nota speciala si veti gasi cea mai scurta cale catre inima cuiva!

2018-02-17T14:09:37+00:00